Secretul din spatele bobului perfect purtat de Emily Ratajkowski la Globurile de Aur

Coafura bob purtată de Emily Ratajkowski pe covorul roșu al Globurilor de Aur a fost o surpriză pentru toată lumea. Se pare însă că schimbarea sa de look ascunde un secret!

Am pariat că Emily Ratajkowski va fi o apariție încântătoare pe covorul roșu dinainte să o vedem. Dacă frumusețea ei nu ne-a surprins, Emily ne-a oferit o altă surpriză total neașteptată: a renunțat la părul ei lung și ondulat pentru o tunsoare bob. Asta da schimbare de look radicală!

https://www.instagram.com/p/BPBPpNGB5ku/

Totuși, surprizele nu s-au oprit aici. Hair-stylistul Christian Wood, cel care s-a ocupat de părul ei pentru marele eveniment, a mărturisit că bobul este… fals! „Spatele rochiei avea detalii atât de frumoase pe care a vrut să le arate fără să poarte un coc.” Soluția a fost un duo foarte reușit între un bob fals și o tunsoare.

„M-a lăsat să îi tund părul în partea din față și pe lateral, bretonul și creștetul”, a spus Wood. „M-a lăsat să îi tund părul la o lungime de bob pentru ca acesta să arate real. Practic am împletit părțile mai lungi ale părului, le-am rulat dedesubt și le-am prins cu agrafe.”

Rezultatul este de-a dreptul încântător și foarte convingător, nimeni nu și-ar fi dat seama din fotografii că acela este un bob fals. Felicitări pentru alegere, Emily!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro