Robert Pattinson, viitor designer vestimentar?

Se pare că din ce în ce mai mulți tineri de la Hollywood se alătură clubului celebrităților pasionate de design vestimentar. Ultimul nume pe această listă este și actorul englez Robert Pattinson, imaginea Dior.

Nu doar Robert Pattinson este iubit de designeri, ci se pare că și el iubește designul vestimentar suficient de mult încât să înceapă să lucreze în domeniu.

Într-un interviu acordat unei reviste din Franța, el și-a mărturisit pasiunea și aspirațiile în acest domeniu. ,,Am început să croiesc haine. În ultimii doi ani am vizitat producători și designeri. Am făcut deja câteva piese vestimentare. Și-mi place să fac asta. Stilul meu e influențat de orașele în care merg (…). În Los Angeles e foarte ușor să lucrezi cu denimul și să confecționezi haine inspirate pentru birou. În Anglia, mă îndrept mai mult către lână și tricotaje.”

Actorul nu a oferit mai multe detalii despre viitoarele lui planuri însă un lucru e cert, colecția sa de haine nu va cuprinde doar itemuri pentru bărbați. Între timp, el își continuă cariera de actor și colaborarea cu Dior, noua lor campanie urmând să apară în luna aprilie.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro