Rihanna a purtat o pelerină de ploaie pe post de rochie și a arătat super sexy

Numai Rihanna ar putea să facă o pelerină de ploaie să arate sexy! 

Nu mai e un secret pentru nimeni că Rihanna adoră să poate ținute îndrăznețe. Restul oamenilor nu ar ieși din casă îmbrăcați cu anumite piese vestimentare, dar cântăreața nu are nicio problemă, ba, mai mult, are si atitudinea perfectă pentru outfiturile ei nonconformiste.

Artista s-a întors din vacanța din Spania, unde a petrecut alături de noul ei iubit, Hassan Jameel. De acolo nu au lipsit nici paparazzi, astfel că am putut vedea primele fotografii cu cei doi îndrăgostiți.

Aseară, Rihanna a fost surprinsă de fotografi ieșind dintr-unul din restaurantele ei preferate, Giorgio Baldi din Santa Monica. Ca de fiecare dată, ținuta ei ne-a atras atenția.

Cântăreața a purtat o pelerină de ploaie din colecția ei, Fenty x Puma, pe post de rochie, accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași culoare cu outfitul. Geanta vișinie din piele de crocodil și bijuteriile din aur au fost detaliile care au transformat pelerina de ploaie într-o ținută perfectă pentru o seară în oraș.

rihanna a purtat o pelerina de ploaie pe post de rochie

Trebuie să recunoaștem, arată atât de bine!

Dacă te gândești să porți și tu pelerina de ploaie pe post de outfit, poți recrea outfitul Rihannei sau o poți purta cu o pereche de jeanși skinny și platforme.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro