Prințul William și Kate Middleton, în vizită la Paris. Ce a purtat ducesa de Cambridge în capitala Franței

Prințul William și Kate Middleton s-au aflat pentru două zile în Paris. GLAMOUR îți spune toate informațiile despre vizita regală în capitala Franței și îți prezință toate ținutele purtate de ducesă. 

Cu toate că vizita cuplului regal la Paris a fost foarte scurtă, doar două zile, ducele și ducesa de Cambridge au avut un program plin. Cum au aterizat în Paris s-au întâlnit cu președintele Franței, François Hollande. Ducesa a purtat un palton verde-smarald pe post de rochie, ținută cu care ne-a obișnuit și care îi vine foarte bine. Iată și alte momente în care ducesa a purtat paltonul ca rochie și a arătat minunat. 

Seara au mers la un dineu găzduit de ambasadorul Marii Britanii în Franța. Așa cum ne așteptam, ducesa de Cambridge a fost ravizantă într-o rochie argintie brodată, semnată Jenny Packham.

Prințul William și Kate Middleton în vizită la Paris

Aceasta este prima vizită oficială a prințului William în Paris, la 20 de ani de la moartea mamei sale, într-un accident de mașină care a avut loc în capitala Franței. Intră în galeria foto pentru a vedea ce a făcut cuplul regal în Paris, dar și toate ținutele purtate de ducesă în capitala Franței.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro