Un restaurant din China oferă reduceri femeilor, în funcție de cupa de la sutien

Da, ai citit bine și nu, nu este o glumă.

Nu doar că cineva a avut această idee, dar cel mai probabil în spatele deciziei se află o întreagă echipă și dintre toți cei care au fost nevoiți să își dea acordul pentru ca ideea să fie implementată, aparent niciunul nu a considerat că este o idee proastă. Pentru că este. Una foarte proastă chiar. Mai mult decât atât, pentru a promova acest concept, patronul restaurantului a hotărât să pună un afiș la intrarea în restaurant, pe care să fie trecute discount-urile de care beneficiază femeile, în funcție de cupa lor de la sutien. Astfel, o femeie care poartă cupa A, obține o reducere de 5%, în timp ce una care poartă cupa G, beneficiază de un discount de 35%.

În mod evident, această promovare sexistă nu a fost deloc bine primită de către public, restaurantul Trendy Shrimp primind foarte multe critici, afișul fiind considerat vulgar și discriminator.

De cealaltă parte, în Australia, restaurantul vegan Handsome Hair a decis ca bărbații să plătească mai mult pentru ceea ce consumă. În prezent, în Australia femeile câștigă cu 17.7% mai puțin decât bărbații care dețin aceeași funcție.

Australia  1 – China 0. Mai degrabă, China -100 pentru această mișcare sexistă.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro