02 December 2013 | autor: Diana Tofan
Stars / News

Topul celor mai importante evenimente din 2013

Trebuie să ne declarăm mulţumite: în 2013 s-au întâmplat o mulţime de lucruri incredibile, iar vedetele nu au încetat să ne surprindă. Campanii inedite, despărţiri fulgerătoare, biografii, supereroi – le-am bifat pe toate.

Trebuie să ne declarăm mulţumite: în 2013 s-au întâmplat o mulţime de lucruri incredibile, iar vedetele nu au încetat să ne surprindă. Campanii inedite, despărţiri fulgerătoare, biografii, supereroi – le-am bifat pe toate. Sfârşitul lui 2013 se apropie cu paşi grăbiţi, iar noi ne pregătim deja de un nou an glam, plin de noutăţi surprinzătoare. Însă nu putem face pasul către un fabulos 2014 până nu facem o ultimă trecere în revistă a celor mai importante evenimente din acest an.

În unele cazuri însă, surprinderea noastră a atins cote alarmante. Serios acum, cine s-ar fi gândit vreodată că drăgălaşa Miley Cyrus se va schimba atââât de… mult? Sau că Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au despărţit subit, în ciuda faptului că păreau atât de fericiţi împreună? Ei, şi lăsând la o parte dramele din viaţa celebrităţilor, nu trebuie să uităm nici evenimentele cinematografice care au marcat acest an. Wolverine, Superman, Iron Man şi Thor sunt doar câţiva dintre supereroii care au luat cu asalt cinematografele. Iar filme precum „Silver Linings Playbook“, „Gravity“, „Captain Phillips“ sau „Prisoners“ pot candida cu succes la categoria „cel mai bun film din 2013“.

Într-adevăr, am avut parte de un an prolific din toate punctele de vedere. Şi, înainte să vă apucaţi să ciocniţi în cinstea noului an, GLAMOUR v-a pregătit o retrospectivă a celor mai tari evenimente din 2013.

Foto: Hepta

Alte articole
VREI SĂ FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂŢILe GLAM?

Act cool. Be GLAMOUR! Da LIKE paginii GLAMOUR pe Facebook.

AM MAI SCRIS
DESPRE
Adaugă un comentariu