Natalie Portman, un beauty icon al eleganței

Natalie Portman, nominalizată la Oscar pentru rolul său principal din filmul Jackie, ne-a cucerit prin eleganța și simplitatea look-urilor pe care le adoptă întotdeauna pe covorul roșu. Pentru a vă inspira și pe voi, am realizat o selecție a celor mai frumoase look-uri ale sale!

Talentul lui Natalie Portman este de necontestat (vezi care au fost cele mai bune roluri din cariera sa), fapt dovedit și de nominalizarea sa de la Premiile Oscar 2017 pentru Cea mai bună actriță în rol principal. Însă la fel este și eleganța sa, dovedită la fiecare apariție prin look-ul său, dar și prin atitudine.

Nu am putut să nu remarcăm coafurile distinse cu accente clasice și machiajul întotdeauna impecabil. Fie că mizează pe un look natural, fie că alege un machiaj mai intens, Natalie Portman reușește mereu să arate perfect.

Pentru că o considerăm un adevărat beauty icon al eleganței, actrița merită un top al celor mai frumoase look-uri ale sale. Răsfoiește galeria foto și lasă-te inspirată de eleganța lui Natalie Portman!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro