Meghan Markle a întâlnit-o pe Ducesa de Cambridge

Să întâlnești familia iubitului tău poate fi foarte stresant, iar atunci când viitoarea ta cumnată este Ducesa de Cambridge, lucrurile pot fi copleșitoare. Desigur, o întâlnire cu Kate Middleton este mult mai puțin emoționantă decât o întâlnire cu Regina Angliei, spre exemplu.

Meghan a vizitat-o pe Kate, a doua zi după ce cea din urmă și-a sărbătorit ziua de naștere, lucru care nu a fost trecut cu vederea de Markle. Actrița i-a dăruit ducesei un carnețel de visuri, în care aceasta să își scrie gândurile. Având în vedere stilul de viață pe care Meghan îl are, acest lucru nu este deloc surprinzător. În ceea ce privește reacția lui Kate, acesta a fost foarte încântată de cadou, conform The Sun. La întâlnire a luat parte o altă femeie importantă din viața lui Harry, Prințesa Charlotte.

Kate a fost foarte nerăbdătoare să o cunoască pe Meghan deoarece “știe cât de importantă este aceasta pentru Harry”, spun cei de la The Sun.

Nu putem decât să ne bucurăm că întâlnirea dintre cele două a decurs atât de bine și așteptăm cu nerăbdare momentul în care Markle o va cunoaște pe Regină.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro