Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a făcut un anunț important

Mark Zuckerberg a postat un mesaj foarte emoționant pe contul său de Facebook în care a mărturisit cât de greu le-a fost, lui și soției sale, să aibă primul copil.

Acum, Zuckerberg a anunțat că vor deveni din nou părinți și îi vor dărui fetiței lor, Maxima Chan Zuckerberg, o soră.

„Eu și Priscilla suntem foarte fericiți să împărtășim cu voi că vom avea încă o fetiță! După ce am întâmpinat dificultăți în a avea primul copil, nu am știut la ce să ne așteptăm și dacă vom mai putea avea încă un copil. Când am aflat că este însărcinată din nou, prima noastră dorință a fost să fie un copil sănătos, iar a doua a fost să fie o fetiță. Nu mă pot gândi la o binecuvântare mai mare decât aceea de a avea o soră și sunt foarte fericit că fetele noastre se vor avea una pe cealaltă“, a mărturisit Zuckerberg.

Fondatorul Facebook a povestit în continuare că a crescut cu trei surori puternice și deștepte care sunt și unele dintre cele mai bune prietene ale sale. La rândul ei, Priscilla a crescut cu două surori care au învățat-o despre cât de importantă este familia.

„Cu toții suntem niște oameni mai buni datorită femeilor puternice din viața noastră – surori, mame, prietene. Abia așteptăm să ne cunoaștem copilul și să o creștem pentru a deveni o femeie puternică“, a încheiat Zuckerberg.

Citește AICI mesajul pe care Justin Trudeau, premierul Canadei, l-a transmis femeilor din lumea întreagă, de 8 martie.

Foto: Hepta

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro