Marion Cotillard a născut. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară

Marion Cotillard a născut. Actrița în vârstă de 41 de ani și partenerul ei, regizorul Guillaume Canet, au devenit părinți pentru a doua oară. 

Marion Cotillard a adus pe lume o fetiță. Vestea a fost făcută publică de reprezentantul actriței care a confirmat informația pentru revista People. Marion Cotillard și Guillaume Canet sunt deja părinții unui băiețel, Marcel, în vârstă de 5 ani și jumătate.

Marion a anunțat că este însărcinată la începutul toamnei trecute, după ce s-ar fi spus că ea este motivul pentru care Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat. Ea a postat pe Instagram un mesaj în care a spus că nu are nicio legătura amoroasă cu cel care i-a fost coleg de platou în filmul Allied și că urmează să fie din nou mamă: „Acum mulți ani, l-am cunoscut pe bărbatul vieții mele, tatăl băiatului nostru și al copilului pe care îl așteptăm. El este iubirea mea, cel mai bun prieten și singurul de care am nevoie.“

Marion Cotillard și Guillaume Canet s-au cunoscut în 2003, când au jucat împreună în filmul Love Me If You Dare, dar relația lor a început abia în 2007, după ce Canet a divorțat de Diane Kruger.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro