Mako, Prințesa Japoniei, renunță la titlu pentru a se căsători cu un cetățean de rând

Nu, nu este un scenariu de film, este un caz real. O prințesă renunță la titlul său pentru a se căsători cu un bărbat care nu are sânge albastru – și nu este singura care a făcut asta.

Prințesa Mako și Kei Komuro au fost colegi de facultate la Internațional Christian University din Tokyo, locul unde s-au și cunoscut. Komuro este la început de drum în cariera sa, acesta lucrând în prezent la o firmă de avocatură. În trecut, el a apărut într-o campanie publicitară, interpretând rolul unui prinț.

Dar pentru că în viața de zi cu zi acesta nu face parte dintr-o familie regală, Prințesa Mako este obligată să renunțe la titlul său pentru a se căsători cu el.

Ultimul membru al familiei ei care a renunțat la titlul regal în detrimentul căsătoriei a fost mătușa sa, Sayako, cunoscută în trecut sub titulatura de Prințesa Nori. Vestea că Prințesa Mako vrea să îi calce pe urme mătușei sale s-a răspândit în Japonia, iar oamenii sunt îngrijorați pentru viitorul monarhiei.

Atunci când a fost întrebat dacă zvonurile sunt adevărate, Komuro a refuzat să răspundă. „Aș prefera să vorbesc despre asta la momentul potrivit“, a spus acesta.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro