Accesoriul perfect pentru ţinutele de Sărbători? Katy Perry te inspiră!

Sezonul petrecerilor e abia la început aşa că înainte de a porni la cumpărături prin magazine aruncă un ochi la propunerile noastre de ţinute şi accesorii dedicate Sărbătorilor. Cea mai recentă descoperire? O bentiţă încrustată în pietre ca cea aleasă de Katy Perry la MTV EMA.

Ai în faţă o întreagă perioadă dedicată fastului, eleganţei, celebrării! Şi pentru că sezonul petrecerilor e abia la început, înainte de a porni la cumpărături prin magazine aruncă un ochi la propunerile noastre de ţinute şi accesorii dedicate Sărbătorilor. Am selectat deja cele mai frumoase rochii pe care să le purtăm la petrecerile iernii iar acum am pornit în căutarea unor accesorii fabuloase!

Inspiraţia vine desigur de pe covorul roşu, mai precis de la Premiile MTV EMA ce au avut loc săptămâna trecută în Amsterdam. Katy Perry a apărut la acel eveniment purtând o superbă rochie din satin de un bleu delicat semnată Zac Posen pe care a înviorat-o cu o… bentiţă încrustată în pietre Dolce & Gabbana de care noi ne-am îndrăgostit!

Poţi purta o bentiţă asemănătoare (vei găsi o mulţime de variante în magazinele de accesorii şi în selecţiile de pe site-urile de shopping) în noaptea de Revelion dacă vrei să te simţi ca o adevărată prinţesă sau pur şi simplu la una dintre petrecerile acestor luni. Detaliul crucial? Nu încărca lookul cu alte detalii sau accesorii (păstrează de exemplu colierele statement pentru un alt moment) şi nu uita să te distrezi!   

Suntem curioase: voi aţi purta o astfel de bentiţă preţioasă? Cu ce ţinută aţi asorta-o?!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro