Lady Gaga vorbește deschis despre părțile negative ale celebrității

Lady Gaga nu se sfiește să vorbească despre părțile negative ale celebrității și lipsurile pe care le aduce o viață în lumina reflectoarelor. 

Într-un interviu emoționant pentru emisiunea Sunday Morning de pe CBS, cântăreața a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme. Aceasta a mărturisit că îi este greu să se simtă liberă în altă parte decât în casa ei: „Sunt foarte conștientă că o dată ce trec de linia proprietății mele nu mai sunt liberă. O dată ce ies în lume aparțin, într-un fel, celorlalți. Este legal să vii după mine. Este legal să mă urmărești când sunt la plajă. Și nu pot să sun la poliție sau să le spun să înceteze. M-am uitat lung la linia unde se termină proprietatea amea și mi-am zis <<Ei bine, dacă nu pot să fiu liberă afară, pot să fiu liberă aici, înăuntru>> “, a mărturisit artista.

Un alt minus al celebrității este și lipsa interacțiunii umane: „Mi-e dor de oameni. Mi-e dor să merg undeva, să cunosc o persoană nouă și să-i spun <<Bună>> și să avem o conversație despre viață. Iubesc oamenii“, a spus Lady Gaga.

Iată întregul interviu

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro