Lady Gaga, pe aceeași scenă cu toți foștii președinți americani

Lady Gaga și toți cei cinci foști președinți ai Statelor Unite au făcut echipă pentru o cauză nobilă: au strâns bani pentru victimele uraganelor care au lovit America în ultima perioadă.  

Toți cei cinci foști președinți ai Statelor Unite – Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George H.W. Bush și Jimmy Carter – și-au făcut apariția la Reed Arena a Universității A&M din Texas pentru concertul umanitar Deep From the Heart: The One America Appeal. Evenimentul a fost organizat de One America Appeal (program pus pe picioare de foștii președinți americani) pentru a strânge fonduri pentru victimele uraganelor Harvey, Irma și Maria.

Lady Gaga a fost o apariție surpriză pe scena evenimentului. Artista a arătat impecabil într-o ținută alb imaculat și s-a fotografiat cu toți cei cinci foști președinți americani.

It was an honor to be invited by these five living Presidents to perform and speak at this historic event where we put our differences aside, and put humanity first in the face of catastrophe. #OneAmericaAppeal

O postare distribuită de xoxo, Gaga (@ladygaga) pe

„A fost o onoare să fiu invitată de acești cinci președinți să cânt și să vorbesc la acest eveniment istoric, unde am lăsat toate diferențele la o parte și am pus pe primul loc omenia în fața catastrofei“, a scris Lady Gaga pe Instagram. Conform publicației W, pe lângă susținerea acestei campanii, artista a și donat un milion de dolari.

One

O postare distribuită de xoxo, Gaga (@ladygaga) pe

Este pentru prima dată în 4 ani de zile, când toți foștii președinți americani în viață au apărut împreună la un eveniment. Președintele Donald Trump nu a putut veni la acest eveniment, dar a trimis un mesaj video.

Foto: Instagram

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro