Julia Roberts: cele mai frumoase look-uri din toate timpurile

Este oficial: Julia Roberts este cea mai frumoasă femeie din lume, conform People Magazine. Și noi suntem de aceeași părere, de aceea vrem să îți arătăm frumusețea ei de la începutul carierei și până în prezent. Iată cele mai frumoase look-uri din toate timpurile ale Juliei Roberts!

Industria și tendințele de frumusețe a avoluat mult și multe femei celebre arată mai bine acum, la 40 de ani, decât arătau la 25. Totuși, există și femei care au fost frumoase tot timpul, iar anii nu și-au spus cuvântul. Un exemplu perfect este Julia Roberts. Uitându-ne la pozele sale de acum 20 de ani, cu greu sesisezi vreo schimbare.

Când vine vorba de look-ul său, alegerile sale au înclinat mereu spre zona naturală. Machiajul ei este întotodeauna natural, în nuanțe pământii, cu un ten luminos și buze întotdeauna nude (totuși, am descoperit o fotografie în care poartă și un smokey eyes negru foarte intens). Cât privește culoarea părului, a experimentat puțin, fără să se îndepărteze foarte mult de culoarea sa naturală. A mărturisit că nuanța ei preferată este blondul, așa cum ne-am dat și noi seama pentru că mereu revine la această culoare, deși a încercat și șaten sau brunet.

Dar haideți să vedeți singuri cele mai frumoase look-uri pe care le-a purtat de la începutul carierei și până în prezent. Intră în galeria foto și admiră frumusețea veșnic tinerei Julia Roberts!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro