Johnny Depp joacă rolul lui Donald Trump într-o parodie

L-am văzut pe Johnny Depp în roluri de pirat, de pălărier nebun și de frizer demonic, dar cine ar fi crezut că o să-l vedem în rolul lui Donald Trump? 

Bestsellerul The Art of Deal, scris de Donald Trump în 1987, a fost transformat într-o comedie de 50 minute, iar personajul principal este interpretat de Johnny Depp. Filmul este o parodie bazată pe cea mai bine vândută carte a mogulului.

Proiectul a fost ținut secret până când zilele trecute site-ul American Funny or Die a făcut streaming cu cele 50 de minute de comedie, iar planul era ca totul să se miște foarte repede, pentru că, mărturisește editorul Funny or Die, credeau că Trump va ieși din competiția pentru președinția Americii.

Johnny Depp este de nerecunoscut în portretizarea omului de afaceri, iar regizorul filmului, Adam McKay speră că, cu puțin noroc, îl vor enerva pe candidatul la președinție. Filmul îi mai are în distribuție și pe Patton Oswalt (Merv Griffin), Jack McBrayer (Der Scutt – arhitectul lui Trump), Alfred Molina (Jerry Schrager) și mulți alții.

Dacă vreți să-l vedeți pe Johnny Depp interpretându-l pe Donald Trump, videoclipul se află în întregime aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro