Jennifer Lopez are un nou iubit

În timp ce toată lumea aștepta ca Jennifer să își oficializeze relația cu Drake, artista ne ia prin surprindere cu o nouă relație!

Conform publicației E!News, noul iubit al lui J.Lo este nimeni altul decât Alex Rodriguez, un superstar în baseball-ul american. O sursă a declarat pentru revista People că „cei doi se întâlnesc de câteva săptămâni, iar Jennifer este foarte încântată. Rodriguez a petrecut timp cu familia artistei, iar ei îi place foarte mult faptul că fostul jucător de baseball este și el tată la rândul lui. În același timp, J.Lo este conștientă de faptul că Rodriguez are o anumită reputație și că nu este întocmai un fan al monogamiei, așadar, este foarte atentă. Pentru moment, se distrează – este singură și se bucură de acest lucru“.

I can’t believe my old uniform #13 still fits!!! #yankees (📸: Charles Wenzelberg)

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod) pe

Alex Rodriguez are două fetițe împreună cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis – Natasha, în vârstă de 12 ani și Ella, 8 ani, în timp ce Lopez are gemeni cu fostul ei soț, Marc Anthony – Max și Emma, în vârstă de 9 ani.

Saturday afternoon with my girls #daddysgirls

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod) pe


Reprezentanții celor doi au refuzat să comenteze, dar noi sperăm că artista va confirma relația în curând și va fi fericită alături de Alex Rodriguez.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro