Jennifer Lawrence confirmă relația cu Darren Aronofsky

După mai multe luni în care s-a speculat că cei doi sunt împreună, Jennifer Lawrence confirmă relația cu Darren Aronofsky.

Lawrence, vedeta ediției de septembrie Vogue a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are de un an cu Aronofsky, pe care l-a cunoscut în timp ce lucra la Mother!, thriller-ul psihologic regizat de Darren, în care Jennifer are rolul principal. Cu toate acestea, actrița menționează că relația lor a început abia după ce s-au terminat filmările.

„A fost chimie între noi. Sau cel puțin eu am fost atrasă de el, nu știu ce a simțit el“, glumește actrița. „Am avut mai multe relații înainte, dar eram confuză mereu, iar cu el nu sunt niciodată așa. În general, nu îmi plac oamenii care au studiat la Harvard deoarece au obiceiul de a menționa asta foarte des, dar el nu este deloc așa“, a spus Lawrence despre iubitul său.

Jennifer, în vârstă de 26 de ani, a menționat și că a avut ocazia recent să vadă Mother!, filmul scris și regizat de Darren, în vârstă de 48 de ani, în care joacă ea alături de Javier Bardem, Michelle Pfeiffer și Kristen Wiig. „Atunci când am văzut filmul, am realizat încă o dată cât este de talentat“, a mărturisit actrița. Sentimentele sunt reciproce, iar Darren o laudă pe iubita sa la fel de mult. „Este un talent înnăscut. Face totul foarte natural. Îmi place să o compar cu Michael Jordan“, a spus Aronofsky despre Lawrence.

Deși cei doi par să se potrivească perfect și sunt fericiți împreună, există totuși un obicei al actriței pe care iubitul său nu poate să îl înțeleagă: obsesia sa pentru emisiunile de divertisment. Lawrence a mărturisit că mai mulți membri ai echipei Mother! au ajutat-o să își construiască un cort Kardashian, un loc unde ea să poată evada și să poată urmări emisiunea, în pauzele dintre scenele pe care le filma pentru thriller-ul psihologic. „Nu am fost implicat în asta. Am fost surprins să aflu că urmărește această emisiune“, a spus Darren, iar Jennifer a recunoscut, râzând, că iubitul său este „foarte dezamăgit“ de această plăcere a ei.

Intră în galeria foto pentru a descoperi cele mai frumoase apariții ale lui Jennifer Lawrence de-a lungul timpului.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro