Jennifer Garner divorțează de Ben Affleck la 2 ani de la despărțire

La aproape doi ani de când și-au anunțat separarea, Jennifer Garner depune actele de divorț pentru a se despărți legal de Ben Affleck.

În vara anului 2015 am fost foarte dezamăgite să aflăm că Jennifer Garner și Ben Affleck se despart după zece ani de căsnicie. Cei doi s-au separat, însă nu au divorțat legal nici până în ziua de azi, ceea ce ne-a făcut să credem că mai există șanse de împăcare. Dar nu. Conform publicației Us Weekly, Jennifer Garner este decisă să depună actele de divorț cât mai repede.

„Indiferent ce se întâmplă, Ben și Jen vor să-și crească copii ca o familie unită și vor continua să facă asta“, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Se pare că Ben Affleck s-a și mutat din casa din Brentwood pe care o împărțeau alături de copii lor. La scurt timp după ce au anunțat că se despart, Ben Affleck a avut o scurtă legătură cu bona copiilor.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în februarie 2016, Jennifer Garner a spus: „Nu m-am căsătorit cu marea vedetă de film, m-am căsătorit cu el. Dacă m-aș întoarce înapoi, aș lua aceeași decizie. Este iubirea vieții mele. Este cea mai genială persoană în orice loc în care s-ar afla, cea mai carismatică și cea mai generoasă. Dar este un tip complicat.“

Jennifer Garner și Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, pe platourile de filmare ale filmului Pearl Harbour, dar relația lor a început doi ani mai târziu, după ce s-au reîntâlnit la filmările pentru Daredevil. S-au căsătorit în vara anului 2005 și au trei copii împreună – Violet de 11 ani, Seraphina, de 8 ani și Samuel, în vârstă de 4 ani.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro