Hillary Clinton: 8 lecții despre dragoste și carieră

Hillary Clinton se pregătește să-și lanseze autobiografia intitulată ,,Whats Happened”, carte care acoperă subiecte precum carieră, dragoste și pierderea alegerilor din 2016 împotriva lui Donald Trump.

Iată care sunt cele opt lucruri despre dragoste și carieră din care toți putem învăța:

  1. Despre menținerea identității tale – ,,Căsătoria noastră a fost întotdeauna ca un adevărat parteneriat. Deși el era guvernator, iar mai apoi președinte, cariera mea mereu a fost importantă. Munca însemna timpul și identitatea mea. Abia așteptam să devin mamă, însă nu am vrut să pierd tot ce construisem până în acel moment.”
  2. Despre împărțirea sarcinilor cu partenerul tău – ,,După ce am adus-o pe Chelsea acasă, soțul meu m-a ajutat foarte mult. Se trezea la miezul nopții, o hrănea sau îi schimba scutecele. Făceam cu rândul. Amândoi îi citeam povești înainte de culcare, amândoi i-am cunoscut profesorii, antrenorii și prietenii. Chiar și atunci când Bill a devenit președinte, și-a aranjat programul în așa fel încât să poată lua cina cu noi.”
  3. Despre căsătorie – ,,Căsătoria mea cu Bill a fost cea mai grea decizie a vieții mele. Am spus ,,nu” primelor două dăți în care m-a cerut de soție. Dar a treia oară am spus da. Am ezitat pentru că nu eram pregătită pentru căsătorie. Nu știam ce vreau să fac cu viitorul meu. El este cea mai importantă persoană pentru mine, dar trebuia să-mi dau seama cine sunt eu. Mi-a trebuit puțin timp ca să am curajul să fac acest pas.”
  4. Despre momentele grele dintr-o relație – ,,Ne-am căsătorit în 1975. Am avut mai multe zile fericite decât triste. Știu că unii oameni se întreabă de ce mai suntem împreună, iar în campania din 2016 am auzit iar spunându-se că avem un aranjament. Da, avem, se numește căsătorie. Mulți spun că l-am ajutat să devină președinte, iar apoi el a rămas alături de mine ca să ajung eu președinte. Se spune că dormim în camere separate și suntem căsătoriți doar pe hârtie. Dar știți care e adevărul? Suntem împreună pentru că ne iubim.”
  5. Despre infidelitate – ,,Da, am avut perioade mai puțin plăcute în căsnicia noastră. Toată lumea știe despre ele, gândiți-vă că aveți o problemă și brusc, toată lumea știe de ea. Este neplăcut. Au fost momente în care am fost nesigură dacă mariajul nostru va continua sau nu. Dar în acele momente mi-am pus întrebări precum ,,îl mai iubesc?”, ,,pot să rămân în această căsnicie fără să am resentimente?” și răspunsurile au fost mereu pozitive. Așa că am continuat.”
  6. Despre a fi alături de partenerul tău la bine și la greu – ,,Am evitat telefonul și laptop-ul după ce am pierdut alegerile din 2016. Atunci un singur om a fost alături de mine, soțul meu. Am fost pentru a mia oară recunoscătoare că am un soț care a fost, este și va fi alături de mine la bine și la greu.”
  7. Despre pierderi – ,,În dimineața de după alegeri, Bill și cu mine am decis să purtăm haine mov. A fost un semn al bipartizanatului (albastru+roșu=mov). În seara dinaintea alegerilor aveam pregătit costumul alb, pe care voiam să-l port în timp ce rosteam discursul de mulțumire. Însă costumul a rămas în dulap. Atunci a fost momentul în care am simțit că trebuie să zâmbesc și să merg mai departe. Trebuie să fiu puternică și să arăt Americii că viața continuă în ciuda tuturor înfrângerilor.”
  8. Despre supraviețuire – ,,Pierderile sunt grele pentru toată lumea, dar atunci când pierzi ceva de care erai sigur că vei câștiga, sentimentul e devastator. Dar am continuat. De multe ori, derulez în mintea mea fiecare etapă și încerc să văd unde am greșit și ce puteam face diferit.”

Foto:Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro