Hilary Duff vorbește despre ce înseamnă să fii mamă singură

Hilary Duff este sinceră și povestește cu lux de amănunte ce înseamnă să fii o mamă singură – cu bune și cu rele.

„Unii dintre prietenii mei îmi spun <Doamne, cred că e bine să împarți copilul că fostul tău soț și să îți iei o pauză de la a fi părinte>, dar eu le răspund <Sunt divorțată și e foarte greu>. Într-adevăr a fost foarte greu la început, dar acum e ceva normal. În ceea ce privește pauza, așa e, au dreptate. Am stat cu Luca timp de câteva săptămâni, fără să mă ajute nimeni, cât timp Mike a fost plecat, iar atunci când s-a întors, i-am spus <E al tău! Pa!>“, a spus aceasta pentru Redbook.

Duff a divorțat de Comrie în 2014, după 4 ani de căsătorie, atunci când fiul lor avea 2 ani. Aceasta vorbește și despre cum se schimbă viața de părinte după un divorț. „M-am împăcat cu gândul că nu voi avea un al doilea copil apropiat de vârstă cu Luca. A fost dificil la început deoarece toată lumea mă întreba când voi avea încă un copil“, a declarat Hilary.

Deși Duff lucrează de când avea 6 ani, actrița a fost sinceră în ceea ce privește dificultățile pe care le întâmpină mamele care au o viață profesională activă, indiferent dacă sunt căsătorite sau nu. „Tot timpul mă simt vinovată pentru ceva. În momentul de față nu lucrez și m-am stresat foarte tare din această cauză. Mă gândeam că nu ar trebui să stau pe tușă atât de mult timp, ceea ce e ridicol. Am un copil și e absolut normal să nu am un program încărcat, cum aveam înainte. E un sentiment plăcut să nu am altceva de făcut în afară de a avea grijă de Luca“, a încheiat aceasta.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro