Globurile de Aur 2017: cum au decurs pregătirile vedetelor

Look-urile impecabile cu care celebritățile ne-au cucerit pe covorul roșu au presupus ore întregi de muncă. Iată cum s-au pregătit ele pentru a arătat atât de bine la Globurile de Aur!

Nu trebuie să te îngrijorezi: nimeni nu se trezește cu un aspect impecabil, nici măcar vedetele. Chiar dacă le vedem că arată atât de bine pe covorul roșu, nu s-au trezit arătând așa. De fapt, un astfel de look presupune ore bune de pregătire, mai ales la un eveniment precum Globurile de Aur, unde fiecare coafură, machiaj, manichiură sau ținută sunt studiate atent de critici.

Ziua de sâmbătă a fost pentru celebrități una plină de pregătiri pentru Globurile de Aur. Pentru ca niciun detaliu să nu le împiedice să strălucească, vedetele au apelat la cele mai diverse trucuri. De la măști ciudate pentru față sau buze, la meșe pentru păr și la întregi echipe de oameni care să le pună la punct look-ul.

Din fericire, există vedete care nu se ascund în a arăta prin ce trec pentru a obține acel look perfect, demn de covorul roșu. Iată postările de pe Instagram care ne-au arătat cum s-au pregătit celebritățile pentru marele eveniment, Globurile de Aur!

Maisie Williams

what was ur process for getting ready today? sat in the bath for an hour looking like a right twat, wbu? #goldenglobes

A photo posted by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Deși nu a fost nominalizată, actrița Maisie Williams a reprezentat serialul Game of Thrones la Globurile de aur. Actrița nu a fost deloc reținută în a ne arăta masca cu care și-a pregătit tenul pentru marele eneviment.

Drew Barrymore

First it's like this #goldenglobes #kbeauty

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Deși pe covorul roșu ne-a surprins plăcut cu un machiaj intens și îndrăzneț, Drew Barrymore și-a început ziua cu o mască de înfrumusețare care arată foarte ciudat.

Kristen Bell

Step 1: morning matcha! @myencha #GoldenGlobes #wokeuplikethis #matcha

A photo posted by kristen bell (@kristenanniebell) on

Nu toate actrițele și-au ascuns fața nemachiată în spatele unei măști de înfrumusețare. Kristen Bell a postat pe Instagram o foptografie în care apare în rochia pe care a purtat-o pe covorul roșu, însă complet nemachiată și cu părul răvășit.

Goldie Hawn

https://www.instagram.com/p/BPBVnCHgumR/

Goldie Hawn pare să nu se fi chinuit deloc pentru a arăta bine. Actrița a postat o poză amuzantă pe Instagram în care pare că doarme în timp ce este machiată și coafată.

Emma Stone

https://www.instagram.com/p/BPBcL6VhYl0/

Se pare că Emma Stone a știut că trebuie să își pregătească zâmbetul pentru a primi atâtea premii. Arată de-a dreptul amuzant cu această mască supradimensionată pentru buze.

Gal Gadot

O echipă de oameni lucrează pentru ca Gal Gadot să arate perfect în orice aspect.

Blake Lively

I did not wake up like this. Thank you @rodortega4hair @kristoferbuckle @enamelle @lorealmakeup @lorealhair

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Și Blake Lively ne-a arătat într-o postare pe Instagram câtă muncă stă în spatele unui look reușit.

Sarah Jessica Parker

Home. Contents of purse and contents on head and hands. And in ears. Time for a burger and a Moscow mule. X, sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Pregătirile pentru look-ul cu care Sarah Jessica Parker ne-a înduioșat au presupus multă muncă și accesorii.

Foto: Instagram, Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro