Eva Mendes vorbește despre viața alături de Ryan Gosling și de fetițele lor

Eva Mendes a vorbit deschis despre viața alături de Ryan Gosling și cele două fetițe ale lor. 

Știm că Ryan Gosling și Eva Mendes sunt foarte privați când vine vorba de familia lor. Așa că orice interviu în care aceștia vorbesc deschis despre căsnicia lor și despre cele două fetițe pe care le au împreună, nu doar că este foarte rar, dar este și foarte așteptat.

Într-un interviu acordat revistei Shape, Eva Mendes a vorbit despre bucuria de a fi mamă și despre cât de mult îi place să stea acasă pentru a le crește pe cele două fetițe ale ei.

„Ceea ce lumea nu știe despre mine e că iubesc să stau acasă. În loc să merg la evenimente, prefer să fiu cu fetele noastre“, a spus actrița de 43 de ani. Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fetițe, Esmeralda, în vârstă de 2 ani și Amada, de 10 luni.

Deși spune despre ea că este o femeie de casă, Eva Mendes nu se neglijează. După ce a născut, actrița a început să lucreze la sală pentru a reveni la formele care au făcut-o celebră. Recunoaște că are de lucrat pentru a ajunge din nou la corpul de dinainte de cele două nașteri, dar spune că nu este așa de greu pe cât se aștepta. „În unele moduri, a fost mai greu să ajung la formele inițiale după cea de-a doua naștere. Cu toate acestea nu este atât de greu precum m-am așteptat pentru că mereu alerg de colo colo cu copii. Nu stau deloc jos – mă mișc toată ziua“, a spus ea.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro