Demi Lovato a renunțat la părul lung pentru cea mai în vogă tunsoare actuală

Demi Lovato nu este străină de schimbări de look radicale și testarea celor mai în vogă culori și tunsori. Nici de această dată nu face excepție – Demi poartă acum una dintre cele mai în vogă tunsori actuale.

În ultimul an am avut ocazia să o vedem pe Demi Lovato cu un păr brunet foarte scurt, după care a trecut la un blond cu influențe beachy și a revenit la părul brunet și lung cu care ne-a obișnuit. Însă ieri ne-a surprins cu o nouă schimbare de look care este preferata noastră de până acum.

La Nickelodeon Kids’ Choice Awards, Demi a afișat o tunsoare „lob” (long bob) absolut perfectă. Părul tuns până la umeri, mai lung în față și cu vârfurile filate, a fost pus în valoare de o ușoară textură ondulată și de șuvițele aurii discrete, care îi luminează fizionomia frumoasei artiste. Toate aceste detalii subtile, dar bine gândite transformă această tunsoare în cea mai reușită tunsoare a artistei.

f̵r̵e̵s̵h̵ @ddlovato @avoyermagyan @jillpowellglam #hair #cut #lob #trends #cesardo #cesar4styles #hairhero #carpet #kidschoiceawards #nickelodeon#mizani

A post shared by César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) on

Demi Lovato nu este singura celebritate care și-a schimbat look-ul recent și a adoptat o tunsoare bob. Vezi și bobul Carei Delevingne sau al lui Katy Perry.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro