Cum a învățat Anne Hathaway să se iubească și să se accepte

Anne Hathaway a dezvăluit că în trecut nu-i plăcea nimic la ea și i-a luat foarte mult până a învățat să se iubească și să se accepte. 

Să înveți să te iubești poate fi o călătorie lungă și dificilă (iată câteva sfaturi care îți vor fi de ajutor în acest proces), chiar și atunci când ești o actriță bine cotată la Hollywood. Da, chiar și vedetele noastre preferate, care par că au o viață perfectă, au aceleași insecurități ca noi.

Într-un interviu pentru emisiunea Popcorn with Peter Travers, Anne Hathaway a povestit că are o viață minunată și este foarte fericită, însă nu a fost întotdeauna așa. Actrița a mărturisit că în trecut, nu îi plăcea deloc de ea.

„Nu mi-a plăcut deloc de mine. Era doar o mentalitate. Nu știam cum să mă iubesc sau cum să iubesc pe altcineva“, a spus Anne. Actrița a trăit mulți ani fiind nefericită și s-a temut că nu va găsi niciodată pacea. „Părea că nu aș putea fi niciodată fericită. Aveam atât de multe probleme.“

Singurele momente în care uita de probleme erau atunci când filma. Anne a spus că unul dintre motivele pentru care a iubit actoria așa de mult la începutul carierei este că i-a dat oportunitatea să uite de marea ei problemă: acceptarea pe sine. „Bineînțeles că mi-a plăcut foarte mult să joc pentru că asta însemna că pot să scap de probleme și să fiu altcineva.“

Cum a învățat Anne Hathaway să se iubească și să se accepte

 

Anne spune că a avut „profesorii potriviți“ care au ajutat-o să se simtă confortabil în propria piele, dar încă mai are de lucrat. Actrița a dezvăluit că acum este mulțumită de viața ei și asta datorită carierei, soțului ei, Adam Shulman și băiețelului ei, Jonathan.

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro