I-a cerut Prințul Harry aprobarea Reginei pentru a o cere în căsătorie pe Meghan Markle?

Se pare că Prințul Harry plănuiește să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle și i-a cerut deja aprobarea bunicii sale, Regina Elisabeta pentru a face acest pas. Iată ce știm până acum. 

O sursă citată de publicația Mirror spune că Prințul Harry a discutat deja cu Regina Elisabeta despre nunta cu Meghan Markle și i-a cerut acordul pentru a o cere în căsătorie pe actriță. Pentru că, atunci când faci parte din familia regală britanică, există câteva reguli pe care trebuie să le respecți: cum Prințul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune la tron, el trebuie să primească permisiunea Reginei Elisabeta pentru a se căsători.

Bineînțeles, după apariția zvonului a apărut informația că Prințul Harry și Meghan Markle ar urma să se căsătorească la Westminster Abbey, unde s-a căsătorit și fratele lui, Prințul William cu Kate Middleton.

La cât de bine merge relația Prințului Harry cu Meghan Markle nu ne-ar mira ca cei doi îndrăgostiți să facă pasul cel mare cât de curând. Săptămâna trecută au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment (și au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu foc în parcare), iar Meghan va participa weekendul acesta la nunta Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro