Oscar 2017: cele mai nereușite machiaje și coafuri de pe covorul roșu

Deși covorul roșu este cel mai adesea sursa noastră infailibilă de inspirație de la celebrități, nu întotdeauna look-urile lor sunt reușite. Câteva vedete de la Premiile Oscar 2017 se pare că au dat-o în bară cu alegerea machiajului sau a coafurii!

Premiile Oscar sunt unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei cinematografice, tocmai de aceea vedetele acordă o mare atenție look-ului ales pentru această seară. Toți ochii sunt ațintiți spre covorul roșu pentru a admira cele mai bune ținute și look-uri, dar și pentru a critica și cele mai mici detalii.

La ce-a de 89-a ediție a Oscarurilor, am avut ocazia să admirăm cele mai extravagante rochii, cele mai prețioase bijuterii, coafuri elegante și machiaje diafane. Însă să nu privim doar partea roz a poveștii: au fost și câteva celebrități care nu au făcut tocmai cele mai inspirate alegeri în materie de coafură sau machiaj. Fie că au fost realizate greșit, fie că nu le-au avantajat, rezultatul final nu a fost unul reușit.

Intră în galeria foto și vezi care au fost celebritățile de la Premiile Oscar 2017 cu cele mai nereușite machiaje și coafuri!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro