Ben Affleck a urmat un tratament pentru dependența de alcool. Actorul a recunoscut totul

Ben Affleck a urmat un tratament pentru dependența de alcool. Iată ce a spus actorul… 

Ben Affleck a postat un mesaj pe Facebook în care a mărturisit că a avut o problemă cu băutura și a urmat un tratament pentru dependența de alcool.

Ben Affleck a urmat un tratament pentru dependența de alcool. Ce a spus el

Actorul de 44 de ani a spus: „Am încheiat tratamentul pentru dependența de alcool; este ceva cu care m-am confruntat în trecut și împotriva căreia voi continua să lupt. Vreau să îmi traiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Îmi doresc ca copii mei să știe că nu este nicio rușine în a cere ajutor atunci când ai nevoie sau în a fi un sprijin pentru oricine are nevoie, dar se teme să facă primul pas. Sunt norocos să am parte de iubirea familiei și a prietenilor, inclusiv a lui Jen, care m-a susținut și a avut grijă de copii noștri cât timp eu am făcut ceea ce mi-am propus. Acesta a fost doar primul pas din mai mulți către o recuperare pozitivă“, a scris Ben Affleck.

Lupta lui Ben Affleck cu dependența de alcool durează de ani buni: a început în anii ’90, iar în 2001 actorul s-a internat la dezalcoolizare.

Deși Jennifer Garner se pregătea să depună actele de divorț la doi ani de la anunțul despărțirii de Ben Affleck, se pare că actrița s-a răzgândit și cei doi s-au hotărât să mai dea o șansă căsniciei. Ben Affleck și Jennifer Garner au împreună trei copii.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro