Bella Thorne a vorbit deschis despre frumusețe și lupta ei cu acneea

Instagram-ul Bellei Thorne este unul plin de culoare, de postări amuzante, de noutăți și de imagini memorabile din vacanțele artistei. Pe lângă toate acestea, o postare mai profundă și-a făcut apariția zilele acestea. 

Deși ne place pentru că este comică, postează fotografii frumoase și citate motivaționale în care ne regăsim, Bella Thorne ne-a cucerit din nou zilele acestea, de data aceasta cu o postare mai profundă în care multe dintre noi ne-am regăsit.

Bella Thorne a postat o fotografie care arată problemele sale cu acneea. Însă nu fotografia a fost cea care ne-a impresionat cel mai tare, ci mesajul emoționant care o însoțește și care atinge teme precum frumusețea, imaginea în societate și cum aceasta ne distruge încerederea în noi.

https://www.instagram.com/p/BO73MifjmKS/

„Nu este niciun secret că mă confrunt cu acneea”, a spus ea. Sunt foarte preocupată de mine și am constant o părere proastă despre mine. DAR nu ar trebui să am. Este normal să ai acnee. TOATĂ LUMEA are! Este vorba doar de societatea noastră și de exprimările din social media care ne spun că trebuie să avem pielea perfectă pentru a fi acceptați social.”

Bella transmite un mesaj cât se poate de corect – percepția socială nu ar trebui să îți dicteze stima de sine sau modul în care te afișezi. Bine spus, Bella!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro