Barack Obama: imagini de poveste, în cei opt ani de mandat

Știm, Donald Trump este noul președinte, dar lăsați-ne să mai visăm puțin, vă rugăm. De dragul vremurilor bune, am adunat 15 imagini de poveste cu Barack Obama, în cei opt ani de mandat.

Nu exagerăm când spunem că Barack Obama a intrat în istorie, atât pentru felul în care a condus America, cât și pentru familia frumoasă pe care o are. Michelle Obama a fost Prima Doamnă a modei, nu doar a Statelor Unite, iar Malia, fiica cea mare a fostului președinte se pregătește serios pentru o carieră în cinematografie.

Între timp, Donald Trump scrie și el istorie… în felul său. Ne demonstrează cât de important este să nu exagerăm cu solarul deoarece riscăm să arătăm AȘA și ne pune imaginația la treabă – vezi AICI cele mai amuzante meme-uri care circulă pe internet.

Revenind la Barack Obama, acesta se distrează de minune în Insulele Virgine Britanice, alături de miliardarul Richard Branson. În cinstea celor opt ani în care ne-a învățat cât de important este să îți respecți aproapele, am adunat cele mai frumoase fotografii care au surprins momente deopotrivă amuzante și emoționante, avându-l în prim plan pe Barack Obama.

Intră în galeria foto pentru a le descoperi.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro