Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou o echipă

Știrea despre divorțul lor a șocat lumea întreagă și a ținut prima pagină a revistelor săptămâni întregi. Ieri, după luni în care nu au dat nicio declarație cu privire la divorțul lor neașteptat, aceștia au dat o declarație comună presei. Să fi căzut Brad și Angie în sfârșit de acord?

După ce câteva documente referitoare la cazul lor au fost publicate în presă, cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să joace în aceeași echipă. Astfel, ei au declarat că divorțul lor se va desfășura într-un mediu privat, iar documentele vor fi sigilate, pentru protecția copiilor lor: “Părțile implicate și consilierul acestora au stabilit de comun acord să păstreze toate documentele confidențiale și să apeleze la un judecător privat pentru a lua deciziile legale, din dorința de a le respecta dreptul la intimitate al copiilor lor”.

Această decizie vine la o lună după ce a fost respinsă cererea lui Brad Pitt de a se sigila toate documentele cu privire la divorțul lor. În momentul de față actrița, în vârstă de 42 de ani, are custodie asupra copiilor lor, Maddox, în vârstă de 15 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh și Pax, în vârstă de 12 ani și asupra gemenilor Vivienne și Knox, în vârstă de 8 ani, în timp ce Brad Pitt are dreptul la vizite supravegheate. Pitt își dorește custodie comună, însă Jolie nu este de acord și face tot posibilul să nu fie revocată decizia.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în septembrie 2016, acuzându-l pe Brad de infidelitate și consum de substanțe, iar Pitt a fost investigat de către FBI și Protecția Copilului, fiind acuzat că a fost abuziv cu fiul său, Maddox, într-un avion privat.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro