9 lucruri pe care sigur nu le știai despre geanta reginei Elisabeta a II-a

De cele mai multe ori, regina Marii Britanii își completează ținutele colorate cu o geantă din piele naturală, aparținând brandului britanic Launer. Cu siguranță recunoști modelul, însă sigur nu știai aceste lucruri despre geanta reginei Elisabeta a II-a.

Spre exemplu, așa cum tu și prietena ta cea mai bună comunicați prin semne, regina transmite diferite mesaje personalului regal britanic, folosindu-și… geanta. Istoricul regal, Hugo Vickers, susține că majestatea sa comunică echipei sale atunci când dorește să încheie o conversație sau chiar să părăsească încăperea.

Astfel, publicațiile The Telegraph și Daily Mail au adunat 9 cele mai bizare lucruri pe care sigur nu le știai despre geanta reginei Elisabeta a II-a:

1. Poartă mereu în geantă un ruj, bomboane mentolate, ochelari pentru citit, un stilou, o oglindă și, în zilele de duminică, o bancnotă în valoare de cinci sau zece lire (niciodată mai mult) pentru biserică.

Intră în galeria foto pentru a vedea care sunt celelalte lucruri pe care sigur nu le știai despre geanta reginei Elisabeta a II-a și află cum procedează aceasta pentru a transmite semnale codate personalului regal britanic.

Pe aceeași temă, iată cum o alintă Prințul George pe regina Marii Britanii.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro