GLAMOUR Street Fashion Show 2016: ce ținute au purtat Ambasadoarele (video)

Săptămâna trecută nu doar cele 94 de participante la GLAMOUR Street Fashion Show au avut parte de o seară specială, ci și cele 11 Ambasadoare implicate în proiect. 

Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Larisa CosteaLaura CălinMădălina Merca, Ioana Grama, Sandra Bendre și Sânziana Negru au participat la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show ce a avut loc la Biavati Events.

Fiecare dintre Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment. Cei 11 bloggeri și-au prezentat echipele și au defilat alături de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show.

Pentru că Diana Enciu și Alina Tanasă nu au putut fi alături de noi în seara evenimentului, au rugat-o pe Laura Giurcan să le fie mentor celor 10 fete înscrise în echipa lor.

GLAMOUR a vrut să afle ce au ales să poarte cele 11 Ambasadoare la evenimentul anului.

Le mulțumim partenerilor GLAMOUR în acest proiect: MAC, C&A, L’Oreal.

Le mulțumim pentru ajutorul acordat și celor de la: Biavati Events, Cabina foto Amelie, Allview, Egea Orbico, Estee Lauder, Hama, World Class, Nescafe Dolce Gusto, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Prosseco Zonin și Amarula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro