Cele mai populare cizme de la Paris Fashion Week

Deşi a început primăvară, lumea modei se concetrează în această perioadă pe hainele din accesoriile pe care le vom purta toamna şi iarna viitoare, discutând colecţiile din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Deşi evenimentul nu a început de mult timp, criticii şi influencerii pare că deja şi-au ales piesa favorită, aşă că zilele aceastea toată lumea a lăudat colecţia de la Saint Laurent şi în special cizmele prezente în cadrul show-ului.

Cizmele fac parte din colecţia de toamnă-iarnă a brandului şi din a doua colecţie pe care Anthony Vacarello a prezentat-o pentru Saint Laurent. În diverse culori de piele, uşor lăsate pe picior şi foarte hot şi versatile, aceste cizme vor dicta cu siguranţă trendurile pentru noul sezon de toamnă-iarnă şi toată lumea va dori să poarte acest model de cizme. Totuşi, cele mai populare au fost cizmele sclipitoare acoperite cu cristale, care au fost vedetele întregului show Saint Laurent prezentat la Paris Fashion Week.

Descoperă galeria foto pentru a vedea toate variantele ale acestor cizme vedetă şi pregăteşte-te de pe acum pentru viitoarul sezon de toamnă-iarnă.

 

 

 

 

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro