Uanderful, unul dintre cele mai elegante restaurante din București

It’s a Uanderful life!

Clișeu sau nu, noi chiar credem în versurile Theres magic everywhere. Și vei vedea, după un brunch leneș în acest loc, am pune pariu că și tu vei fredona melodia lui Sinatra.

Cu siguranță unul dintre cele mai elegante restaurante din București, Uanderful a reușit să intre direct în topul favoritelor noastre. Primul lui mare atu? Decorul în care se amestecă nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice și lumini subtile. De design s-a ocupat Mihai Popescu (de la Twin Studio, cei care și-au pus semnătura și pe amenajarea Biutiful by the lake).

screen-shot-2016-10-07-at-6-13-38-pm

Integrarea a trei culturi (americană, asiatică și sud-americană) într-un singur spațiu a dat naștere unui melanj de elemente și detalii eclectice, pe care o vei adora de la primii pași. Atunci când ajungi în fața clădirii cu aer american, amintind de arhitectura din New York sau San Francisco, așteaptă-te la mai mult decât o simplă cină. Meniul și cocktailurile îndrăznețe (inventate pe loc de către barmanii talentați ai locului) te vor surprinde cu siguranță. În plus, te așteaptă și o selecție rafinată de vinuri de pe toate cele șapte continente ale mapamondului.

O experiență senzorială completă
Un spațiu în care oamenii să împărtășească lucruri și experiențe: aceasta a fost intenția creatorilor acestui loc, și de asta îți dai seama și privind meniul, conceput în mare parte din feluri de mâncare care sunt menite să fie împărțite între cei aflați în jurul mesei. În plus, preparatele au fost gândite astfel încât să amintească de o călătorie gastronomică în jurul lumii.

screen-shot-2016-10-07-at-5-55-45-pm

Dacă îți plac mâncărurile exotice și te aventurezi să încerci lucruri speciale, s-ar putea să fii tentată de fripturile japoneze, preparate pe grătarul Robata, pâinea Naan, specifică Indiei sau tradiționalul Kimchi coreean. Adori fructele de mare? Ar trebui să încerci un ceviche chilean autentic. Culturile culinare ale Europei, Asiei și Americii de Sud se împletesc armonios în preparatele din meniul Uanderful, oferind o experiență gastronomică de neuitat.

Adresa: Calea Floreasca, nr. 240B, București.

 

Sfatul nostru este să îți faci o rezervare din timp. Detalii pe: www.uanderful.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro