Top 10 cele mai proaste piese din 2016

Deși ne-am dori să putem spune că toate cântecele din 2016 au fost bune sau ne-au plăcut, nu-i chiar așa. Unele au avut versuri slabe, la altele ne-a dezamăgit melodia și chiar dacă nu ne luăm prea în serios, le-am adunat pe toate într-o listă.

 

Lukas Graham, 7 Years
Lukas Graham este de fapt o trupă de patru bărbați care cântă lecții de viață. Și chiar dacă melodia nu iese cu nimic din comun, a fost unul dintre hiturile anului.

Iggy Azalea, Team
Iggy încearcă un rap lent, dar toată lumea a ajuns la concluzia că e plictisitor. Piesa e încă una dintre cele care ajuns în toate topurile cu cele mai proaste cântece ale anului.

Fergie, M.I.L.F. $
Chiar dacă ne place Fergie, de data aceasta credem că a exagerat. Versurile pline de conotații sexuale și ritmul mult prea alert ne-au făcut să stăm departe de noua ei piesă.

Meghan Trainor, Me Too
Lui Meghan nu îi iese. De la All About That Bass până la Mom sau Me too, a venit momentul să-i spunem No. Poate că e melodia, care aduce a remix nefericit din Britney Spears în 2000. Poate sunt versurile, pe care nici să vrem nu le putem reține. Sau o fi videoclipul. În orice caz, ne pare rău Meghan.

Mike Posner, I Took A Pill In Ibiza
Remix-ul a fost mai popular decât piesa originală, iar asta spune deja multe. Nu ne dăm seama dacă încurajează consumul de droguri sau e o declarație anti consumului, nici nu ne dăm seama de ce ne-ar interesa ce a făcut Posner în Ibiza. Și chiar dacă ne-ar plăcea versurile sau nu ne-ar speria videoclipul, nu putem dansa pe melodie. Și tocmai de aceea o punem pe listă.

ZAYN, Pillow Talk
De ce țipi la noi, ZAYN? Piesa nu atinge niciodată apogeul, vocea lui ZAYN pe refren nu a ieșit cum trebuia și chiar dacă vrea să fie un cântec lent, i-a ieșit prea bine.

Britney Spears, Private Show
Oricât ne bucurăm că Britney și-a revenit și a demonstrat că e o femeie puternică, criticile nu au fost deloc bune pentru cântecul pe care l-a lansat special pentru reclama noului său parfum.

The Chainsmokers, Closer
Părerea generală despre Closer e că reușește să fie cel mult o piesă mediocră. Versurile nu doar că nu ne plac, dar sunt pe alocuri enervante.

John Newman, Olé
Newman a scris versurile împreună cu Calvin Harris, care tocmai se despărțise de Taylor Swift. Și chiar dacă înțelegem, nu putem spune că înțelegem ceva din piesă.

Justin Timberlake, Can’t Stop the Feeling
A fost cântecul verii. Îl auzeai la orice post de radio, la orice petrecere, la orice nuntă. chiar și așa, Can’t Stop the Feeling a intrat în toate topurile cu cele mai proaste piese din 2016. Pentru că, nu-i așa, e doar un cântec pentru un film de desene animate și acolo ar fi trebuit să rămână.

 

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro