Party, expoziție, film. Unde ieșim în weekendul 19-21 mai?

Se vede că vine vara, încep toate festivalurile faine, se suprapun toate evenimente la care vrem să ajungem și sunt din ce în ce mai multe party-uri cool. Dacă te duci în Events, pe Facebook și îți zboară privirea în toate direcțiile, ți-am pregătit un ghid. Unde ieșim în weekend? Hai să vedem.

Vineri

Art Safari 2017

La Galeriile Krețulescu, de pe Calea Victoriei, nr. 45 ai parte de 5 etaje dedicate artei. Începe Art Safari 2017 și ne-a pregătit ceva fain: cea mai mare expoziție Ștefan Luchian din ultimii 50 de ani.

Queer Night

Înainte de Pride, care are loc mâine, te poți îmbrăca în cel mai flamboaiant outfit, pentru Queer Night. Dress code-ul e #futurelove.

Sâmbătă

Romanian Design Week 2017

It’s on! Am tot vorbit despre el, dar acum începe. De pe 20 mai până pe 28 poți vizita cele mai faine expoziții de design românesc contemporan (unele te vor surprinde), poți dansa la party-uri și poți descoperi spații noi în București. RDW îți pregătește tot felul de surprize anul ăsta, de la artiști tineri la un circuit special, despre care poți afla mai multe aici. Check it out!

Noaptea Muzeelor

Deja îmi imaginez cozile de la intrările muzeului, care țin din ușă până în capătul trotuarului. Dar hai să nu te plictisesc cu aceeași discuție despre mersul la muzeu în restul anului și să-ți zic că cea mai faină parte din Noaptea Muzeelor sunt evenimentele cool, pe care ar fi păcat să le ratezi. Cum ar fi jam session-ul de la Muzeul Enescu. Dă click și alege traseul favorit.

Out Loud Proud 4ever

Queer Night e un warm-up ideal pentru Marșul Diversității, care începe sâmbătă la 16:00, de la Arcul de Triumf, iar Out Loud Proud te așteaptă cu muzică bună și băutură rece după Pride, să continui distracția.

GOLAN LIVE – Calea Victoriei Takeover

N-aș vrea să recunosc, dar de doi ani încerc să ajung la un concert GOLAN. Planetele nu s-au aliniat niciodată în sensul ăsta, dar sâmbăta asta prind momentul și nu-i mai dau drumul. I’m in! Dacă mergi, garantez că ți se vor întâmpla două lucruri: te va înnebuni muzica lor și vei face o pasiune pentru Mihai, solistul.

Duminică

Preview – Femei pe Mătăsari // Culinaria Street Food Market

Atâtea festivaluri, că nu știi ce să mai alegi! Dar când se înfrățesc, e mai ușor. Duminica e pentru activități lejere, așa că recomandăm vizita lui Femei pe Mătăsari la Culinaria, din parcarea mall-ului Promenada, unde se va povesti despre oraș, artă și frumos. S-ar putea să ne vedem pe acolo.

Luni

Funky and the brain: 5 ani de Funky

Trișez, știu. Bag și ziua de luni, că-i prea fain evenimentul. Funky Citizens e cam cel mai fain proiect de advocacy, care încurajează, susține și chiar dezvoltă proiecte prin care tinerii să ia parte la procesul decizional din politică. Dacă nu i-ai urmărit până acum, do it! Și, even better, hai la petrecerea lor aniversară, să-i cunoști în persoană.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro