Obama a adunat întreg Hollywood-ul la petrecerea de adio

Obama își încheie mandatul și a dat o petrecere la care a venit tot Hollywoodul. Așadar, a făcut ceea ce putem numi un pre-party Golden Globes.

Se închieie opt de când Barack Obama e președintele Statelor Unite și a venit momentul să își depună mandatul în fața Celui pe care Nu-l Putem Numi. Dincolo de abilitățile sale politice, lumea l-a apreciat pentru carismă și umor, pentru faptul că a vorbit deschis despre subiectele care macină America și pentru familia care l-a sprijinit constant în acești ani.

Și cum să sărbătorească cei opt ani înainte de despărțire dacă nu printr-o petrecere? În timp ce Donald Trump (l-am numit totuși) încearcă să găsească pe cineva care să cânte la party-ul lui de investire, Hollywood-ul a invadat Casa Albă și l-a luat pe sus pe Obama. Serviciile secrete au confiscat telefoanele tuturor înainte de a intra în incintă, așa că ce puteau face? S-au distrat până la patru dimineața.

Meryl Streep, Paul McCartney și DeNiro au rupt ringul de dans în două. Pharell și Solange se zice că au cântat. Printre invitați s-au numărat și Tom Hanks, Olivia Wilde, Usher, Bradley Cooper, Steven Spielberg, Samuel L. Jackson, John Legend și Chrissy Teigen. Tot Hollywood-ul.

Și chiar dacă n-au avut telefoane în timpul petrecerii, avem selfie-urile de dinainte și după drept dovezi. Let’s have fun!

Straight off the plane to the White House…

A photo posted by Nick Jonas (@nickjonas) on

Stumbling out of the White House at 4am after an incredible night celebrating 8 incredible years. 😭

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro