Noul Nokia 3310 ți-ar putea îmbunătăți viața amoroasă

Nokia 3310 se relansează și valuri de nostalgie ne lovesc. Dar dincolo de ea, avem un motiv serios pentru care relansarea clasicului mobil ar trebui să ne bucure. Să-ți explicăm.

Apple și Samsung se bat pentru cea mai nouă tehnologie, cel mai performant smartphone, cel mai mare ecran, iar Nokia relansează 3310. Iar asta ar putea fi cea mai bună mișcare din ultimii ani. Dincolo de nostalgia tinereții, când un beep însemna că ne vedem, noul Nokia 3310 ar putea deveni telefonul care ne salvează întâlnirile romantice de la liniște și scroll pe Facebook.

Cele mai multe dintre noi ne plângem că ieșim la o cină, un pahar de vin sau o bere (după preferințe) cu iubitul și fie nu-i putem lua privirea din telefon, fie ajungem amândoi să scrollăm Facebookul. La un moment dat devine plictisitor și obositor. Aici intervine Nokia 3310: are un ecran mic, tastatură clasică și internet 2G și toate știm că 2G e so 20 years ago. Așa că îmaginează-ți, că luați amândoi câte un Nokia 3310 (am auzit că va fi ieftin) și lăsați smartphone-ul acasă când ieșiți în oraș. Brusc, singura scuză că stați cu ochii în telefon ar fi să vedeți cine e mai bun la Snake. Pentru că, da, 3310 are Snake. Iar asta sună deja mai drăguț decât o cină boring, nu?

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro