Kid You Not, un nou cool place în București

Numele nu este singurul lucru ingenios la acest bistro adorabil! Pe noi ne-au cucerit deopotrivă mâncarea sănătoasă și delicioasă și decorul în plină metamorfoză, așa că l-am trecut pe lista favoritelor! Venim cu argumente.

Pe una din străzile cu iz de istorie din București se află o casă care găzduiește unul dintre cele mai interesante proiecte din ultimii ani. Povestea bistroului Kid You Not începe cu mai bine de patru ani în urmă, atunci când Luciana și Simina, două profesioniste în domeniul publicității, și-au pus în cap să deschidă un restaurant… altfel.

Adică unul în care toată mâncarea să fie de așa natură concepută încât să te ajute să nu te îngrași și în același timp să îți răsfețe papilele gustative. O dorință împlinită cu ajutorul unui chef talentat, Paul Mihăilescu și la capătul unor multe-multe experimente.

kid

Meniul (din care trebuie să încerci cannelonni cu ricotta, pieptul de rață cu mandarine coapte și tarta de lamâie cu înghețată de cimbru) nu este singurul detaliu asupra căruia s-a lucrat atent și cu dedicație.

Pentru a căpăta aspectul aerisit și ușor scandinav de acum, locația din strada Domnița Ruxandra a trecut prin transformări și renovări intensive, timp de aproape trei ani. Proprietarele și-au dorit un local cu un design simplu, cu accente delicate, dar de efect, lemn cu imperfecțiuni, metal industrial, pereți nefinisați și flori simple.

Decorul, conceput împreună cu arhitecta Simona Sterca, a fost gândit pentru a oferi ideea de spațiu relaxat, aerisit: mult lemn nefinisat, cald, cu imperfecțiuni, metal industrial care încadrează lemnul ușilor, pereți vag „văluriți“ și flori simple, iată ingredientele care au transformat clădirea din strada Domnița Ruxandra într-o casă se pare a fi desprinsă din nordul Europei.

Adresa: strada Domnița Ruxandra, nr. 7.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro