Descoperă tendințele și influencerii din online în Digital Report 2017

Miercuri, 1 Martie, în cadrul evenimentului Social Media Summit București, Revista Biz a lansat un nou proiect editorial, Digital Report 2017, cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native.

Raportul reunește informații despre agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top 50 cei mai urmăriți vloggeri români, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat cel mai bine agențiile de comunicare și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2016.

Digital Report 2017

Pornind de la creșterea importanței business-urilor din domeniul digital, proiectul reunește profile ale principalelor agenții și divizii de digital și mobile marketing, cu date despre serviciile pe care acestea le oferă, portofoliul de clienți, campanii, acționariat, date financiare și echipele de management. Și pentru că digitalul nu înseamnă doar agenții, ci și canale de comunicare online, social media și, mai ales, blogosfera, au fost colectate o serie de liste cu cei mai activi bloggeri, structurate în funcție de domeniile pe care ei le acoperă. În plus, deoarece la momentul de față, unui profesionist al industriei de comunicare nu îi mai este suficient să fie familiarizat cu blogosfera, ci trebuie să cunoască vlogosfera – fenomenul online al anului 2016, care continuă să ia amploare pe zi ce trece, suplimentul editorial publică topul vloggerilor români, dar și cele mai urmărite conturi de Instagram. Proiectul prezintă și opinii ale specialiștilor din industria de comunicare, care radiografiază cele mai interesante tendințe ale momentului în domeniul digital.

Citește întreg articolul pe site-ul eJobs.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro