Cele mai cool coffee shop-uri din București

„Ar trebui să ne vedem la o cafea într-o zi“ este propoziția care a legat cele mai multe prietenii de-a lungul timpului. Din dragoste pentru cafea, dar și pentru prieteniile sudate cu multe cafele, am alcătuit o listă a celor mai cool coffee shop-uri din București pe care te provoc să le descoperi vara aceasta.

Au apus vremurile în care ne beam cafeaua pe fugă și ne mulțumeam cu orice se afla în ceașcă, atât timp cât ne dădea un boost de energie. Acum facem research sau ne întrebăm apropiații, în încercarea de a afla unde putem savura cea mai bună cafea din oraș.

Clasicele alegeri precum espresso, latte macchiato sau frappe au concurență serioasă și mărturisesc că deși îmi place cafeaua simplă, neagră și cât mai tare, sunt mereu tentată să încerc lucruri noi și aproape de fiecare dată sfârșesc prin a comanda cafeaua a cărei denumire mă intrigă cel mai mult. Sigur că nu tot ce am încercat a fost pe gustul meu, însă am descoperit multe sortimente care și-au făcut repede loc pe lista favoritelor mele.

Recent am stabilit de comun acord cu o prietenă de-ale mele că ne vom bea cafeaua împreună de două ori pe săptămână și vom alege de fiecare dată un alt coffee shop. Zis și făcut. O lună mai târziu sunt la birou, beau o cafea amăruie de la tonomatul din bucătăria companiei și zâmbesc știind că diseară mă văd iar cu prietena mea pentru a descoperi un nou coffee shop. Te sfătuiesc să aplici și tu metoda noastră și îți garantez că la sfârșitul experimentului, vei dori să repeți experiența.

Intră în galeria foto pentru a afla recomăndările mele și nu uita sa-mi scrii care sunt coffee shop-urile tale preferate, indiferent de orașul în care locuiești.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro