Ansamblul tău rezidențial de la Imobiliare.ro: Vivenda Residencias

Ți-ai dori să faci – în sfârșit! – trecerea de la un apartament vechi la unul nou, dar nu vrei să renunți la avantajul amplasamentului favorabil conferit de obicei de blocurile ridicate înainte de Revoluție? Pe Imobiliare.ro poți găsi răspunsul la căutările tale!

O soluție potrivită pentru tine ar putea fi ansamblul Vivenda Residencias, dezvoltat de compania spaniolă Hercesa. Situat în zona de est a Capitalei, în imediata apropiere a stației de metrou Costin Georgian, acesta beneficiază și de acces către mai multe linii de autobuz (102 și 253), dar și de tramvai (16, 36 şi 40). Apropierea de parcul Titan, dar și de Morarilor și Arena Națională reprezintă, desigur, un plus important.

Află mai multe detalii despre acest proiect!

În prezent, în cadrul ansamblului sunt disponibile spre achiziție 56 de unități locative, cu trei și patru camere. Ca exemplu de preț, un apartament cu trei camere și o suprafață utilă de circa 72 de metri pătrați utili ajunge la circa 85.000 de euro – sumă la care se adaugă TVA în valoare de 5%. Important de menționat este că în prețul locuințelor sunt incluse un loc propriu de parcare, precum și o boxă de depozitare.

Vezi și alte oferte de aprtamente!

Lansat în vara anului 2007, ansamblul Vivenda Residencias este proiectat să cuprindă, la finalizare, un total de 1.400 de apartamente. Dintre acestea, unitățile locative din prima și a doua fază de construcție, în număr de 420, au fost vândute în totalitate. În prezent, complexul se află în cea de-a treia etapă de construcție, ce are ca termen de livrare luna mai a anului viitor. Aceasta cuprinde două blocuri cu un total de circa 120 de unități locative, primul dintre imobile fiind deja contractat. Ansamblul este prevăzut cu facilități precum spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de sport, locuri de parcare subterane și supraterane, boxe de depozitare etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro