5 situații pe care o femeie ar trebui să le sărbătorească în stil mare

Unele succese personale merită să primească o atenție deosebită și să fie sărbătorite cu fast. Iată în ce momente ar trebui să te răsplătești pentru micile victorii.

Orice eveniment din viața noastră capătă o semnificație aparte, dacă îi recunoaștem importanța și îl sărbătorim ca atare. Acestea sunt momentele pe care le-am așteptat îndelung, cele pentru care am depus eforturi uriașe și am făcut sacrificii. Reușitele pe care le celebrezi intensifică acel gust al victoriei și te motivează să continui, așa că iată care sunt situațiile în care ar trebui să te răsfeți din plin:

Te-ai mutat la casa ta

După ani de zile de locuit cu părinții, apoi în căminele facultății și cu chirie, unul dintre momentele marcante din viața ta va fi reprezentat de mutarea în propria ta casă. Sentimentul de siguranță și de confort pe care ți-l dă o locuință este incomparabil cu orice altceva și merită sărbătorit cum se cuvine. Și cum nu există celebrare fără prieteni, invită-i la o petrecere de casă nouă și stropiți-o cu aceasta sampanie Moet, pe care cu siguranță v-ati dorit dintotdeauna să o încercați, dar nu ați găsit un eveniment pe măsura celebrității acestei băuturi. După cum vezi, prețurile sunt extrem de acceptabile, mai ales că găsești sticle și sub 100 de lei, așa că nu ai niciun motiv să nu faci ritualul de „stropire” a noii tale locuințe.

Ai obținut jobul mult visat

Ai lucrat ore peste program, ți-ai bătut capul cu proiecte importante și te-ai dat peste cap să respecți deadline-urile. În sfârșit, munca ta a fost recunoscută și ai primit promovarea pe care o meritai. Sau ai aplicat pentru un nou job, iar după interviuri la foc continuu ai reușit să câștigi poziția pe care ți-o doreai. Se spune că fiecare succes în carieră trebuie marcat prin a-ți cumpăra un obiect cu valoare sentimentală din primul salariu. Astfel, aceste lucruri vor marca traseul tău profesional și te vor face să te simți mândră de realizările tale în carieră.

Ai acceptat cererea în căsătorie

Unul dintre momentele pe care ți le vei aminti toată viața este cel în care îi vei spune „Da” alesului tău. Este un eveniment extrem de important pentru orice cuplu, iar sentimentele de euforie care vă cuprind în acele momente rareori vor mai fi egalate. De aceea, înainte să puneți mâna pe telefoane și să le dați de veste familiei și prietenilor, faceți-vă timp să sărbătoriți cum trebuie. Luați masa în localul în care ați mers la prima întâlnire sau organizați acasă o seară romantică, în care să vă bucurați din plin de noua etapă a vieții voastre.

Urmează să devii mamă

Vestea că ești însărcinată este una care te ia întotdeauna pe neașteptate și te face să experimentezi senzații nemaiîntâlnite, chiar dacă era un moment planificat, iar tu și partenerul tău vă doreați de ceva timp să deveniți părinți. O idee pentru a le da vestea prietenelor tale este să organizezi o zi de relaxare la SPA, în care să vă răsfățați cu un masaj terapeutic, să vă reîncărcați bateriile și să vă simțiți mai frumoase ca oricând. Le poți da vestea în timp ce vă bucurați de o terapie cu pietre calde și puteți sărbători cu un suc natural de fructe.

Te muți temporar sau definitiv din țară

Ai obținut un job în străinătate și ai emoții pentru că vei începe un nou capitol din viața ta, într-o cultură nouă, printre oameni necunoscuți, care vorbesc o limbă străină, într-o companie multinațională, în care te vei lovi de noi provocări. Este dificil să iei o asemenea decizie, însă, dacă ești hotărâtă, un lucru pe care este bine să îl știi de la început este că vei simți enorm lipsa prietenilor și a familiei. De aceea, poți organiza o seară de rămas bun, în care să depănați amintiri de la începutul prieteniei voastre, să faceți fotografii și să te energizezi cu o doză de voie bună. De asemenea, încearcă să dedici cât mai mult timp familiei, asigură-i de recunoștința ta și de cât de mult ții la ei.

Tu câte astfel de situații ai bifat? Câte dintre ele le-ai sărbătorit din plin?

Sursă foto: Shutterstock/Copyright: oneinchpunch

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro