Jane Fonda dezvăluie secretele tinereții veșnice

Jane Fonda a împlinit ieri 79 de ani, însă nu își arată vârsta, fiind un exemplu pentru femeile din lumea întreagă, pentru stilul de viață pe care îl are. În urmă cu aproximativ 40 de ani, actrița și-a deschis primul studio în L.A., locul în care aceasta combină tehnici din balet cu mișcări de aerobic și dans pentru a le ajuta pe cursantele sale să se mențină în formă. Fonda practică în continuare exercițiile care au consacrat-o, acesta fiind motivul principal pentru care arată atât de bine.
“Am descoperit devreme că mișcarea are efecte extraordinare pentru starea mea de spirit. Atunci când muncesc mult, am tendința de a renunța la obiceiurile mele bune. Cu toate acestea, niciodată nu renunț la exercițiile fizice. Îmi dau energie și alungă depresia”, spune Fonda.
Pentru a păși cu dreptul în noul an, citește în continuare ce a mărturisit Jane Fonda într-un interviu pentru Vogue, ediția din decembrie 1979:

“De fiecare dată când filmez într-o altă țară, prima întrebare pe care o pun este ‘Unde găsesc o școală de balet?’. Am făcut balet în aproape toate țările pe care le-am vizitat.”

“Nu poți înlocui exercițiile fizice cu nimic. Doar în felul acesta poți arde grăsimile și îți poți construi masă musculară.”

“Nu cred că este important să arăți tânăr și să fii slab. Cred că cel mai important lucru este să fii sănătos”.

“Sunt foarte fericită atunci când o femeie îmi spune la sfârșitul cursurilor că exercițiile fizice i-au schimbat percepția despre propria persoană”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro