Fitness 2.0: Antrenează-te inteligent!

Un antrenament intens îți testează limitele, însă este important să știi când trebuie să te oprești. O serie de exerciții în plus și, în loc să te simți bine la sfârșitul antrenamentului, te vei simți extenuată și îți va fi foarte greu să îți revii.

“Acest lucru se întâmplă deseori în orașele mari, unde femeile au tendința de a merge la cât mai multe ședințe, câteodată chiar de două ori pe zi”, spune triatlonista Katie Bottini. Katie îmbină trei feluri diferite de antrenament, jogging, înot și ciclism, “dar este o diferență între a te antrena mult și a te antrena prea mult”, menționează Bottini.
“În această perioadă dedicată rezoluțiilor pentru noul an, este destul de greu să nu exagerezi, în special după câteva zile în care cel mai probabil ai mâncat mai mult și ai dormit mai puțin decât de obicei”, spune Katie. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți, însă trebuie să ai grijă atunci când revii în sala de fitness, astfel încât să nu te epuizezi. Intră în galeria foto și citește 7 sfaturi de care Katie îți recomandă să ții cont, pentru un antrenament reușit.

Foto: Hepta, 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro