Ce n-ai face vreodată pentru bărbatul iubit?

Să faci un credit împreună cu el pentru că vrea să-şi cumpere o maşină sport. Asta dacă nu cumva este dispus să împărţiţi în mod egal şi timpul când o conduceţi.

 1. Partida aia de amor în trei la care visează de când era adolescent şi a văzut primul film pentru adulţi. Regretăm, băieţi, dar nu o să vă împărţim niciodată cu altă tipă, în dormitor vrem exclusivitate!
 2. Să renunţi la seara de ieşit în oraş cu fetele. Fiecare are nevoie de timp petrecut împreună cu amicii. Tu ai renunţa la ieşirea săptămânală la bere cu băieţii sau la meciul de fotbal al echipei preferate? Acum înţelegi ce vreau să spun…
 3. Să-ţi tatuezi pe corp numele lui. Să fim serioase, dacă ai fi făcut asta pentru fiecare tip cu care ai avut o relaţie, ai semăna destul de bine cu un dicţionar de nume ambulant.
 4. Să nu-ţi mai imaginezi cum ar fi dacă ai face amor cu Brad Pitt. Câtă vreme ai să fii capabilă să respiri, vei avea această fantezie la care nu eşti dispusă să renunţi cu nici un chip.
 5. Să ratezi reducerile din ianuarie. Familia lui o poţi cunoaşte şi în februarie, că tot acolo va fi, dar pantofii aceia pe care îi pândeşti de astă toamnă, nu.
 6. Să accepţi să vă filmaţi în timpul unei partide de amor. Măcar atâta lucru ai învăţat şi tu din greşelile pe care le tot face Paris Hilton. (Nu că ai avea banii necesari să faci toate greşelile ei!)
 7. Să-i spui: „Nu mă deranjează absolut deloc să ieşi la prânz cu fosta ta iubită fotomodel!“
 8. Să-ţi ştergi e-mailurile pe care le-ai primit de-a lungul timpului de la foştii iubiţi. Şi ce dacă el le-a descoperit? O să  le ascunzi într-un folder, după ce îi promiţi cu mâna pe inimă că le dai delete imediat.
 9. Să faci un credit împreună cu el pentru că vrea să-şi cumpere o maşină sport. Asta dacă nu cumva este dispus să împărţiţi în mod egal şi timpul când o conduceţi, ceea ce nu prea crezi că se va întâmpla în viaţa asta.
 10. Să recunoşti că i-ai spart parola de mail şi i-ai citit mesajele de la „fostele“, pe care nu se îndură să le şteargă. Şi, în plus, îl mai verifici din când în când, să te asiguri că îţi este fidel.
 11. Să înveţi să găteşti chestii complicate. Numai după ce ai să faci tu asta, iubitule, pentru că nu degeaba bărbaţii sunt consideraţi cei mai buni bucătari din lume.
 12. Să-i spui cât de sexy arată în puloverul tricotat de mama lui. Doar de mică ai fost învăţată că nu e frumos să minţi.
 13. Să porţi puloverul identic cu al lui pe care l-a tricotat tot mama lui, pentru tine.
 14. Să te muţi cu el în altă ţară. Poate doar în Republica Dominicană, cu condiţia ca salariul lui să fie suficient de mare ca să nu fii nevoită să munceşti şi să ai bani destui pentru a-ţi reînnoi garderoba foarte des.
 15. Să-l laşi să-şi atârne în living hidoşenia accea de peşte împăiat, trofeul lui de la ultima partidă de pescuit.
 16. Să renunţi la pisoiul tău drag doar pentru că iubitul tău este alergic la păr. Fluffy a fost acolo înainte să apară el. Şi, în plus, s-au inventat antihistaminicele.
 17. Să te tunzi ca Victoria Beckham. Asta dacă nu cumva el este de acord să aibă nişte pectorali precum ai lui David. Şi cum îi place prea mult berea, nu crezi că se va întâmpla asta prea curând.

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro