10 lucruri pe care le fac fetele numai în filme

De câte ori nu ni s-a întâmplat să vedem peliculă emoţionantă şi apoi să spunem: „Vreau şi eu o astfel de viaţă!“? 

Doar că, în realitate, lucrurile nu se întâmplă la fel ca în filmele noastre preferate, la care suspinăm în mod repetat. Desigur, nu avem toate un apartament fabulos într-o clădire de 20 de etaje (cu o mansardă minunată bonus), nu putem pleca evada într-un loc exotic (şi un hotel de lux neapărat) alături de cele mai bune prietene de fiecare dată când inima ne-a fost frântă şi nici nu avem o super asistentă care ne face cafeaua, ne aminteşte tot ce avem de făcut şi, din când în când, ne mai dă şi câte un sfat de viaţă (Louise, asistenta lui Carrie din „Sex and the City – The Movie“ era absolut genială).

În plus…

Cine mai face sport la birou şi reuşeşte să şi lucreze în acelaşi timp? Nimeni, cu excepţia Jessicăi Biel în „Valentine’s Day“.

Mmm… şi cine îşi invită toate prietenele acasă doar pentru a decide împreună cu ele ce haine aruncă şi ce haine păstrează?

Mda, am vrea şi noi să ne stea părul atât de bine la plajă….

… şi să avem toate perechile de pantofi din lume.

Şi pur şi simplu nu este deloc cinstit ca fetele din filme (a se citi Sandra Bullock şi Renée Zellweger) să îl aibă pe Hugh Grant pe post de şef…

… şi un birou atât de sofisticat (ce-i drept, nu suntem toate Meryl Streep).

Recunoaşteţi acest interior celebru? Este casa lui Blair Waldorf din „Gossip Girl“ (mai e nevoie să spunem că ne-am dori şi noi să locuim în Manhattan?).

O vacanţă aici pentru a ne recupera după o despărţire? Yes, please!

Şi chiar nu înţelegem mania rochiilor identice (de cele mai multe ori, absolut dezastruoase) purtate de domnişoarele de onoare din peliculele romantice.

În cele din urmă, În filme, soluţiile tuturor problemelor se rezolvă la o întâlnire de grup în… toaletă. Iar stresul protagonistelor dispare instantaneu dacă se stropesc cu puţină apă pe faţă („uitând“ complet de machiajul care, în condiţii normale, s-ar întinde într-un fel deloc simpatic pe toată faţa).

Foto: outnow.ch

 

Taguri:
, ,
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro