5 semne că te iubeşte cu adevărat

Sunt convinsă că nu de puţine ori te-ai întrebat cum stau lucrurile între tine şi iubitul tău: relaţie de durată sau doar ceva trecător? Ştii că EL ar fi alături de tine orice s-ar întâmpla şi tu ai face orice pentru el. Dar este oare acest lucru suficient? Câteodată e greu să faci diferenţa dintre dragostea adevarată şi simpla atracţie fizică. Nicio relaţie nu seamănă cu alta, dar cel mai important este să te simţi bine în pielea ta când eşti cu EL. Ţi-am pregătit un scurt quiz: cu cât te regăseşti în mai multe dintre situaţiile de mai jos, cu atât legătura dintre voi este mai puternică!

Uneori te scoate din minţi. Şi nu este nimic rău în asta. Face parte din felul nostru de a fi să izbucnim atunci când considerăm că lucrurile nu merg tocmai ok. La urma urmei ar fi chiar plictisitor să fii într-o relaţie cu cineva care este de acord cu tot ce spui. Ai totuşi grijă să nu exagerezi! Poate fi fun să te cerţi cu iubitul tău pentru ca apoi să aveţi parte de o împăcare romantică în pat, dar dacă reproşurile apar tot mai des este posibil ca disputa să ducă la o despărţire.

No make-up: „Fond de ten, mascara, blush, ruj, fard…” Acestea sunt probabil singurele lucruri care-ţi trec prin cap atunci când ştii că urmează să te vezi cu iubitul tău. Nu este nimic greşit să vrei să fii aranjată pentru el, dar dacă sunteţi deja de ceva vreme împreună, ia în considerare faptul că prietenul tău te place nu doar pentru felul cum arăţi. Dacă îţi propune să vă mutaţi împreună? Eşti conştientă că atunci nu vei mai putea să arăţi mereu ca imaginea de pe coperta unei reviste. Stai liniştită! Probabil el ar fi foarte fericit dacă atunci când ajunge acasă tu nu porţi decât o ţinută superhot şi foarte puţin make-up. De fapt întreabă orice bărbat şi îţi va spune că cel mai mult o place pe iubita lui dimineaţa, când se ridică din pat, are părul vâlvoi şi este nemachiată. Motivul? Este naturală!

Hei, este ok să plângi de faţă cu el: Nu este un lucru pe care trebuie să-l faci singură, închisă într-o altă cameră, cât mai departe de ochii prietenului tău. Trebuie să ai încredere şi să poţi să faci tot ce simţi de faţă cu el. Şi chiar dacă tu consideri că după un astfel de episod el nu te va mai considera o femeie puternică şi independentă, greşeşti! Bărbaţii se topesc când văd latura sensibilă a unei femei.

Eşti răcită? Lasă-l să aibă grijă de tine. Faptul că-ţi curge nasul şi ai febră, nu este un motiv să nu vrei să te întâlneşti cu el. Bărbaţii au nevoie să îşi arate latura protectoare şi nu există un mod mai bun de a-ţi demonstra acest lucru ca atunci când tu eşti mai vulnerabilă şi mai fragilă. Între noi fie vorba, puţină atenţie din partea lui te va ajuta să treci mai uşor peste orice răceală.

Fii drăguţă cu cei din jur: Da! Oferă dragoste! Nu doar lui. Este important să fii sociabilă şi să te înţelegi bine cu cei din jur, iar prietenului tău chiar se bucură când lumea te place. Evident, nu îl neglija! Dacă ieşiţi cu un grup de prieteni, poartă-te frumos cu ceilalţi, dar nu uita că EL este cea mai importantă persoană din viaţa ta şi merită întotdeauna un strop de atenţie in plus faţă de restul lumii. Trebuie să se simtă special, în niciun caz neglijat.

Abonează-te la newsletter