Cum să slăbești în timp ce stai la birou

După o zi obositoare petrecută la birou, abia aștepți să ajungi acasă. Nu la sală. Dacă și tu te numeri printre cele care vor să slăbească dar nu au timp să meargă la sală, noi am găsit câteva soluții. Dacă le respecți, poți slăbi în timp ce lucrezi. Sună bine, nu?

  1. Înlocuiește scaunul de birou cu o minge de stat la birou. Această minge te va ajuta să-ți ții echilibrul și este bună pentru spate. Dar cel mai important lucru este faptul că te va ține în mișcare.
  2. Sau stai în picioare. În timp ce vorbești la telefon sau ești într-o întâlnire stai în picioare. Astfel activitatea metabolismului tău va crește iar acest lucru duce la creșterea productivității.
  3. Alege un scaun rotativ. Acesta are un suport pentru picioare. Așadar îți va ține picioarele ocupate și te vei simți ca și cum ai fi pe o bandă de alergat, dar fără să îți pierzi concentrarea sau să rămâi fără aer.
  4. Într-un sertar pune o pereche de pantofi de sport. Încearcă să reduci toate obstacolele care te împiedică să fii activă. Dacă vrei să pleci la sală dupa serviciu, ai la îndemână încălţările sport. Așa nu vei mai avea nicio scuză!
  5. Setează un cronometru. „Cu cât stai mai mult jos, cu atât riscul de a dezvolta o boală cardiacă și de a crește în greutate este mai mare“, spune Dr. Milton. Pentru fiecare oră petrecută la birou, plimbă-te zece minute.
  6. Ai grijă de mâinile tale. Ok, asta nu are nimic de a face cu pierderea în greutate, dar este important pentru sănătatea ta. Dacă scrii la tastatură un timp îndelungat nu uita să faci o pauză pentru a-ți odihni mâinile, încheieturile și tendoanele. Chiar dacă nu ești îngrijorată de sindromul tunel carpian.
  7. Nu uita de mușchii fesieri. Fie că vorbești la telefon sau ești într-o ședință poți face aceste exerciții. Încearcă să încordezi fiecare mușchi timp de 15 secunde pentru rezultate maxime.
  8. Ia o pauză de antrenament. În timpul pauzei de masă, poți aloca 7 minute pentru a face un antrenament în care ai nevoie doar de un perete sau un scaun. Închide ușa de la birou pentru intimitate.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro